1. trimestru: 2. prenatalna posjeta

Danas, liječnik će provjeriti vaš napredak, nudimo test probira i provjerite što tip od blizanaca što imate. To znači da mogu doći vidjeti svoje sićušne bebe! Vaš liječnik će također odgovoriti na bilo kakva pitanja vam svibanj imati. Rizik od pobačaja pala do sada, tako da svibanj želite podijeliti svoje uzbudljive vijesti o trudnoći sa obitelji i prijateljima nakon ovog posjeta.

Danas je vaš liječnik će napraviti ultrazvuk kako bi se utvrdilo da li ili ne vaš blizanci dijele posteljicu. Dijeljenje posteljicu stavlja beba u opasnosti od transfuzijske sindroma twin-to-dva (TTS), što može uzrokovati jedan blizanac biti mnogo manji od ostalih.

Vaš liječnik može vam dati test kako bi provjerili postoje li urođene mane. Kao dio testa, liječnik će mjeriti debljinu poleđini svake bebe vrat. Također ćete imati test krvi. Rezultati ovih dvaju testova pomoći u određivanju rizika vaše bebe ‘Downovog sindroma i trisomija 18, dodatni kromosom 18 koji uzrokuje urođene mane i mentalnu retardaciju.

Ako su rezultati ispitivanja pokazuju povećanje rizika, liječnik može predložiti detaljniju ultrazvuk tijekom svog 20-tjednog prenatalnog posjeta. Ili on ili ona može preporučiti dijagnostički test kao što je amniocenteza ili korionskih villus uzorkovanja (CVS). Ako vaš liječnik preporučuje CVS, morate imati postupak učinio uskoro.

Savjeti za Žgaravica građena prema tradicionalnom; Zdrava Diapering: Osnovni; Posjete stomatologu za trudnice

Vi svibanj osjećati uznemiren ako imate abnormalno testa, ali sjetite se da je rezultat samo znači da postoji svibanj biti problem. U većini slučajeva, djeca su zdrava, unatoč abnormalnim rezultat testa.

Također tijekom tog posjeta, liječnik će

Vaš liječnik će vas pitati o vašem ukupnom zdravlju, životnih navika i razinu stresa. Budite spremni za razgovor o

Zdravi Recepti minus Heartbur; Zaštititi svoju obitelj od klice; Neugodno zbog inkontinencije?