10 načina da se presele izvan mršavljenja platoa

Hit mršavljenja plato? Teško je dokučiti da tjednima vaš program mršavljenja je da funti off. Tada, odjednom, vaga neće popustiti još unca.

Uzmi srce. Gubitak težine plato je normalno. Bez obzira na to koliko vrijedni ste u slijedeći svoje dobro zdravlje režim, s vremena na vrijeme ćete spadati u vagon. Ključ za dobivanje natrag na programu, kažu stručnjaci, kako bi stekli vještine i samospoznaju koja će vam omogućiti da se oporavi nakon relapsa.

Mi smo izdvajali zajedno top 10 plato-busting strategije za vas to probati sada.

Imati viziju uspjeha. Prema Katherine tallmadge, MA, RD, autor Dijeta Jednostavno, um je snažan alat – koristiti ga kako bi postigli ono što želite.

Vizualizirajte sebe ples na nadolazeće proslave u fantastičnoj crnoj haljini “, tallmadge govori”, a zatim se primjenjuju ta vizija svaki dan da ostanu motivirani.

Dok ste zamišljajući, podsjetiti se stvarnosti: višak težine je nezdravo, kao što je yo-yo dijeta. Uvjerite se da je to životno opredjeljenje za optimalno zdravlje, umjesto privremenog plana da ispadne 10 funti prije kupaći kostim sezone – što može značiti i povratiti opet nakon što se zaustavi svoj program.

Kako ostati u skladu na svoj mršavljenja program, tallmadge sugerira imajući samo zdravu hranu u hladnjak, tako da ste manje vjerojatno da se zaustavi i uzeti nešto masnu na putu kući s posla. “Čak i ako je vaša obitelj nije dijeta, još uvijek možete zadržati primamljiva hrana iz kuhinje

Prema Thomas R. Przybeck, PhD, osobnost igra ulogu u naš odnos prema hrani. Kao asistent profesor psihijatrije na Washington University School of Medicine u St. Louisu, Przybeck preporučuje da znate svoje sklonosti i prilagoditi svoj plan za osvajanje neproduktivne sklonosti.

Impulzivan. “Ako imaju tendenciju da se stavlja u pogon, možete vidjeti pintu Ben & Jerry-a u zamrzivač i ići za to”, kaže Przybeck. Jasno, ti si Dieter koji treba ukloniti one iskušenja.

Nesvjestan. Ako imaju tendenciju da se ne obratite pozornost kada jedete – možda ste TV snacker? – Potrebno je izbjegavati takve situacije, ako želite kontrolirati porcije.

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …