10 znakova osvijetliti svoje omiljene poslastice

Dok su djeca posvuda su mislili kucati na vrata i vrištao: “Trik ili liječiti!” s vizijama mini čokoladice pleše u njihovim glavama, odrasli uživaju i druge aspekte pada. ‘Tis sezone za udobnost hrane, nakon što su svi!

U čast Noći vještica i sve na jesen, ovdje su 10 mojih “trikove” koje možete koristiti za osvijetliti svoje omiljene pada “poslastice

Često, to dobro radi kako bi rastjerala malu količinu maslinovog ulja ili canola ulje na površinu tavi ili hranu umjesto drenching ili potapanjem hranu u mast. Još uvijek koristite ulje na ovaj način – samo puno manje. Korištenje sprej ostavlja samo dovoljno ulja na površini hrane tako da se može smeđe i hrskav kao kuhari.

Privlačnost, odnosno vanjski sloj od agruma je pun aromatičnim uljima i okusa, te je jednostavan način kako bi poboljšao okus nemasnog tijesta i tijesta. Kad sam osvijetliti recepte, ja pokušati zip se okus na naknadu za iznošenje masnoće. Koristim polet u svim vrstama receptima, od muffins, kolača i barovima na pite i palačinke. Ona dodaje da je bušiti okus bez dodavanja kalorija ili masnoća.

Korištenje nonstick tave i jela znači da je potrebno manje masti kako bi hrana iz pridržavaju. Oni čine svjetlo za kuhanje i pečenje puno lakše! Upravo sam kupio nonstick, proljeće-obrazac pan na prodaju, a ja ne mogu čekati da ga isprobati na moj novi pad svjetla sira (ja stvaram jednu gotovo svake godine).

Kad sam uzeti neki od masti iz recepata, obično moram dodati još jedan sastojak za zamjenu izgubljene vlage / tekućine iz masnog tkiva. Vino dobro radi u receptima gdje je njegov okus nadopunjuje okus jelu – za sautĆ Āing povrća, izrada marinadu ili umak, pa čak i pečenje određene vrste kruha ili slastica. Umjesto vina možete također koristiti juhu ili alkohol-free pivo za sautĆ Āing povrće, voćni sok ili pire za marinade i preljev za salatu ili voćni sok, jogurt, kiselo vrhnje, ili likera za muffins, kolači, itd

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …