6 načina da vježba bez boli

Po Carrie Sloan

Početna novi vježba rutina može biti velika – osim ako vaše ruke su tako bolne da ne može nakon toga oprati kosu. Nitko ne bi trebao hodati okolo s prljavom kosom ili moraju sjediti na val na sportskim događajima, tako da smo okrenuli dva stručnjaka – onaj koji vodi kažnjavanja SoulCycle nastavu za život, i trenera, koji savjetuje New York Yankees – saznati njihove tajne da postane vježbe buffs koji se još uvijek može ustati iz kreveta sljedeći dan.

1. hidrat s kokosovim vodom. Pitam se zašto vaši mišići grč? Jedna od najčešćih uzroka je zapravo dehidracija, a ne iscrpljenosti. Za borbu protiv ovog, morate početi pijenje tekućine prije nego što počnete vježbati, i držati ispijanje tijekom. “To uvijek počinje s hidratacije”, kaže Tomas Mikuzis, A SoulCycle instruktor u New Yorku. “Hidratacija je ključ prije, za vrijeme i nakon treninga.”

U stvari, ako ste hidratantna čistom vodom, on preporučuje upping ante: “Nova stvar je sirovo kokosovo voda, koja pomaže da se hidratizirati još zamjenom elektrolita te izgubiti kroz znoj”, kaže on. “Uvijek sam ga piti nakon klasa.”

2. jesti bananu prije nego što napustite kuću. Nikad vježbanje na prazan želudac. “Ja visoko predlažemo jesti neku kalij”, kaže Jon Koga, fizički terapeut koji je također osnovao sport Koga, fuzija kickboxingu i joga, ljubio po svima, od Megan Fox dr Oz.

“Jedna banana sata prije svake snažan rada apsolutno će pomoći u mišićima grčevi”, kaže on. “Na kalij će se distribuirati u krvotok odmah, a to je jedan od najboljih izvora prehrane u smislu ograničavanja mliječnu kiselinu koja čini vaše mišiće boljeti.”

3. Stretch tijekom treninga. Tko je znao? Istezanje dok znoj je presudno. “Vidjet ćete ljudi kažu,” U redu, ja bi trebao protežu prije mog treninga i poslije, ali istezanje tijekom rada je još važnije “, kaže Koga. “Kada ste šokantne ove mišiće, a ti crpne tog svježeg kisika u krvi u njih, istezanje smanjuje nakupljanje mliječne kiseline.”

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …