6 najboljih ljetnih namirnica za mršavljenje

Ne morate gladovati sami na ćaknut hir dijeta, ako želite izgledati bolje u svoje gaćice ili kupaći kostim ovog ljeta.

Tajna mršavljenja je da odaberete zdravu hranu i uzeti u manje kalorija nego što ste spali. A to je samo lakše napraviti bolji izbor hrane u ljetnim mjesecima, kada je teška, visoko-kaloričnu jela izgledaju manje privlačno. Najbolja hrana za mršavljenje u ljeto su lagane, osvježavajuće i, što je najvažnije, držati vas iz vrućeg kuhinji.

Jedinstveno najlakši način smanjiti kalorije iz svoje ljetne prehrane, stručnjaci kažu, to učitavanje gore na darežljivosti prirode. Proizvode je na svom vrhuncu u ljetnim mjesecima. Ukusna voće i povrće obiluju na tržnicama poljoprivrednika i lokalnoj trgovine. Osim što je niska u kalorija, proizvodi se učitava s vitaminima, mineralima, antioksidansima i vlaknima.

Uživajte u svježe proizvode u sezoni. Vi ćete biti oduševljeni kako svježa, ukusna, i zadovoljavajući okusa “, kaže Susan Moores, RD, St. Paul, MN. Nutricionistica.” Spasimo naranče i jabuke za jesen i učitavanje gore na svježe bobičasto voće, dinje, zelje, rajčica, tikvice, krastavci, repa, grašak mahuna, i sve super hranjiv i niske kalorijske voće, povrće i povrće koje raste u vrtu u ovo doba godine.

Kao bonus, možete zaboraviti o kontroli dijela kada je u pitanju svježe voće i povrće, kažu Moores.

“Idi za to, jer je teško napraviti mnogo štete na svoj struk s ovim super-hranjivih edibles”, kaže Moores

Kako bi se cool i smanjiti svoje vrijeme u kuhinji, početi s pripremljenim proizvodima, kao što su cut-up voće i opranih zelje. Dodaj rotisserie piletinu, pripremljene juhe, i pre-navojem kabobs kada vam treba nešto malo heartier. Pre-prepped hrana može koštati malo više, ali oni uštedjeti vrijeme u kuhinji.

Ovdje su pijucima dijetetičar-a za neke od najboljih namirnica koje će vam pomoći kod mršavljenja tijekom ljeta.

Moores voli sve vrste proizvoda, ali kaže hladne juhe su među svoje omiljene niskokalorični jela. Rashlađeno juhe kao gazpacho ili krastavac-kopar koje sadrže puno zrnasto povrće su odličan način za početak obroka.

“Istraživanja pokazuju da niske kalorijske, bujon-based juha na početku obroka će vam se ispuniti tako da jedete manje na obrok”, kaže Moores.

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …