astme i alergijskih bolesti kooperativnih istraživačkih centara

istraživački ciljevi

Trenutni projekti

Astme i alergijskih bolesti kao što je peludna groznica (alergijski rinitis), alergije na hranu, i ekcema (atopijski dermatitis), česti su uvjeti za sve uzraste u Sjedinjenim Državama.

Godine 1971., theernment osnovala astme i alergijskih bolesti centrima, prvi ciljani program za promicanje istraživanja u području astme i alergijskih bolesti. U početku, sedam centri su financirani. Danas postoje 11 poznata kolektivno kao astme i alergijskih bolesti zadruga istraživačkih centara (AADCRCs).

Poznati AADCRC Publikacije

AADCRC program ostaje kamen temeljac theernment promicanju multidisciplinarna temeljna i klinička istraživanja na imunološki osnovi, patobiologije, dijagnostike, liječenja i preventivnih nog astme i alergijskih bolesti.

Na ovoj stranici

AADCRC istraživanje ima za cilj

AADCRC istražitelji provode klinička istraživanja o astme i alergijskih bolesti, kao i respiratorne infekcije, istražiti

AADCRC Program provodi sljedeće klinička ispitivanja i opservacijske studije (vidi ClinicalTrials za više informacija o pojedinim kliničkim ispitivanjima, opservacijskih studija nisu uključeni u ClinicalTrials)

Studije su pokazale da neka djeca koja su zaražene s respiratornim sincicijskim virusom (RSV) tijekom djetinjstva su na visokim rizikom od razvoja astme. Međutim, nije moguće predvidjeti koji će u konačnici razviti astmu, a time i tko bi najviše koristi od snažne pokušaje sprečavanje ranog virusnih infekcija. Ova promatranja Studija je zapošljavanje oko 2.000 dojenčadi tijekom prvih 6 mjeseci života, te će dokumentirati i okarakterizirati sve respiratorne infekcije tijekom prve godine. Djeca će se nakon 3 do 4 godine, te će se pratiti razvoj hripanju i astme. Studija će također analizirati biomarkera ozljede pluća i domaćin imuni odgovor.

Sudjelovanje AADCRC Sites

Koristeći integrirani pristup koji kombinira osnovne, Translational i klinička istraživanja na astme i alergijskih bolesti, AADCRC istražitelji su napravili sljedeće znanstvenih dostignuća

 

Istraživanje ciljeva; Trenutni projekti; Sudjelovanje AADCRC stranicama; Poznati AADCRC Publikacije

Istražiti ulogu imunološkog sustava u razvoju, liječenje i prevencija astme i alergijskih bolesti; Utvrditi kako imuni odgovor na virusni i mikrobnih infekcija može doprinijeti razvoju ili pogoršanje astme i alergijskih bolesti; Utvrditi kako microbiomes okoliša i onih u raznim dijelovima tijela mogu igrati ulogu u prevenciji ili doprinose razvoju ili pogoršanje astme i alergijskih bolesti; Razumjeti ulogu koju zagađenja i ekološke alergeni mogu igrati u razvoju i pogoršanja astme; Prevedi otkrića u medicinskoj praksi, s naglaskom na nove imuni na bazi terapija i preventivnih pristupa za astme i alergijskih bolesti

Uzroci i novi tretmani za bolesti dišnog sustava aspirin pogoršana, teškog oblika astme; Mehanizmi kojima respiratornih virusnih infekcija i alergene u zraku, kao što je mačka perut, može dovesti do dišnih putova pregradnja, oštećenja i ožiljke od bronhija kod ljudi s astmom; Mehanizmi koji utječu na visinu respiratornim sincicijskim virusom i rino-inducirane bolesti i njihovim dugoročnim posljedicama, uključujući i razvoj astme, kod djece; Uloga Mycoplasma toksina kao važni posrednici akutnih i kroničnih bolesti dišnih putova, uključujući nove napad astme i astma AE, kao uporni plućnom disfunkcijom kod djece i odraslih; Uloga T stanica u odgovoru na alergene u mukoznih površina pluća i crijeva; Geni i molekularnih oštećenja u stanicama nepropusnosti dišnih putova, kože i crijeva koji mogu dovesti do alergijskih bolesti; Uloga histokompatibilnog kompleksa proteina ljudskog leukocita i antigen-G, u modulaciji upale dišnih putova koja je kritična za kronične astme; Učinci upalne molekule, interleukin (IL) -13 i IL-17, u dišnim putevima osoba s astmom; Mehanizmi kojima kikiriki alergen imunoterapija može izazvati imunološki tolerancije kod djece i odraslih osoba s kikiriki alergije

Interventni Studija alergija na mlijeko i toleranciju u djece: NCT00778258; Oralni Imunoterapija (OIT) i Xolair® (omalizumab) u alergijom na kravlje mlijeko: NCT01157117; Terapijski nadzor Aspirin-pogoršane bolesti dišnog sustava (Aspirin): NCT01597375; Utjecaj interleukin-1 receptora na inhalaciji 20.000 Clinical Center EU referentnom endotoksina u zdravih dobrovoljaca (Kintox): NCT01369017; T stanica efektora i regulatorne mehanizme u astmi: NCT01612936; Inducirani tolerogenom dendritičke stanice terapija za alergijske bolesti: NCT01711593; First-in-ljudska sigurnost i doza za utvrđivanje proučavanje Novi Type-16 Human rinovirusi (RG-HRV16) inokuluma u zdravih dobrovoljaca: NCT01769573; U “Infant Osjetljivost na plućne infekcije i astma su nakon RSV izlaganje” (INSPIRE) promatranja studija; Studije su pokazale da neka djeca koja su zaražene s respiratornim sincicijskim virusom (RSV) tijekom djetinjstva su na visokim rizikom od razvoja astme. Međutim, nije moguće predvidjeti koji će u konačnici razviti astmu, a time i tko bi najviše koristi od snažne pokušaje sprečavanje ranog virusnih infekcija. Ova promatranja Studija je zapošljavanje oko 2.000 dojenčadi tijekom prvih 6 mjeseci života, te će dokumentirati i okarakterizirati sve respiratorne infekcije tijekom prve godine. Djeca će se nakon 3 do 4 godine, te će se pratiti razvoj hripanju i astme. Studija će također analizirati biomarkera ozljede pluća i domaćin imuni odgovor.

Brigham Ženski bolnica, Boston-Joshua Boyce, M.D .; Cincinnati Dječje bolnice Medical Center, Cincinnati-Gurjit Hershey, doktor medicine, dr.sc. .; Opća bolnica Massachusetts, Boston-Andrew Luster, doktor medicine, dr.sc. .; Sveučilište Stanford, Palo Alto, Kalifornija – Stephen Galli, M.D .; University of California, San Diego, School of Medicine-David Broide M.D. Ch.B .; University of California, San Francisco-Dean Sheppard, M.D .; University of Chicago-Steven White, doktor medicine i Carole Ober, dr.sc. .; University of Texas Health Science Center u San Antonio-Joel igrača sa baze, dr.sc. .; University of Wisconsin, Madison – James gern, M.D .; Sveučilište Vanderbilt, Nashville-Stokes Peebles, M.D .; Washington University School of Medicine u St. Louis-Michael Holtzman, M. D.

Povećana infekcije H1N1 u djece s astmom. Kloepfer KM et al., Am J Respir Crit Care Med. 185 (12): 1275-9 (2012); Antivirusni IFN-y odgovori monocita pri rođenju predvidjeti bolesti dišnih puteva u prvoj godini života. Sumino K et al., J Allergy Clin Immunol. 129 (5): 1267-1273 (2012); Mycoplasma pneumoniae CARDS toksin uzrokuje plućnu eozinofilni i limfocita upalu. Medina JL et al., Am J Respir Cell Mol Biol. 46 (6): 815-22 (2012); Atopijski astmatičara su smanjili dišnih zapošljavanje upalnih stanica nakon udahnuti endotoksinom izazov u usporedbi sa zdravim dobrovoljcima. Hernandez ML et al., J Allergy Clin Immunol. 130 (4): 869-76 (2012); Prirođena imuni senzor NLRC3 prigušuje Toll-like receptora signaliziranja putem modifikacije signalizacije adapter TRAF6 i transkripcijskog faktora NF-kB. Schneider M et al., Nat Immunol. 13 (9): 823-31 (2012); Razlike u genskoj udruge kandidata između Europske precima i afroameričkih djece s astmom. Baye TM et al., PLoS One. 6 (2): e16522. doi: 10,1371 / journal.pone.0016522 (2011); Česte varijante na 5q22 suradnik s pedijatrijskog eozinofilni ezofagitis. Rothenberg ME i dr .., Nat Genet. 42 (4): 289-91 (2010); Učinci omalizumab na bazofila i mastocita odgovora pomoću intranazalni mačka alergen izazov. Eckman JA et al., J Allergy Clin Immunol. 125 (4): 889-895.e7 (2010)