atipični antidepresivi

Kako atipični antidepresivi rad

Atipičnih antidepresiva razlikuju od ostalih klasa antidepresiva. Saznajte što su i kako oni rade.

Atipični antidepresivi odobren od strane FDA

Atipični antidepresivi nisu tipične – oni se ne uklapaju u druge razrede antidepresiva. Oni su svaki jedinstveni lijekovi koji djeluju na različite načine jedna od druge.

Moguće nuspojave atipičnih antidepresiva

Atipični antidepresivi ublažiti depresiju utječući kemijske glasnike (neurotransmitera) koji se upotrebljavaju za komunikaciju između moždanih stanica. Kao i većina antidepresiva, atipični antidepresivi djeluju tako što u konačnici izazvalo promjene u kemiji mozga i komunikacije u strujni krug stanica mozga živaca poznato da regulira raspoloženje, kako bi se osloboditi depresije.

Atipičnih antidepresiva mijenjati razinu jednog ili više neuroprijenosnika kao što je dopamin, serotonin i norepinefrin.

Za hranu i lijekove (FDA) odobrila je ove atipične antidepresive za liječenje depresije

Nuspojave se mogu pojaviti s antidepresivima, uključujući i atipičnih antidepresiva, iako neki ljudi ne mogu doživjeti bilo. Neke nuspojave mogu otići nakon nekog vremena, dok su drugi svibanj vas i vašeg liječnika dovesti do pokušajte s drugim lijekovima.

Zbog različitih načina atipični antidepresivi djeluju, svaki ima jedinstvene karakteristike i različite moguće nuspojave. Na primjer

Koji antidepresiv je najbolje za vas ovisi o nizu pitanja, kao što su vaše simptome i bilo koje druge zdravstvene uvjete koje imate. Pitajte svog liječnika i ljekarnika o najčešćim mogućih nuspojava za Vaše specifične antidepresiva i pročitati pacijent lijekove vodič koji dolazi s receptom.