aurodex

Terapijski Klasa: anestetik, lokalne

Koristi za Aurodex

Farmakološka Klasa: NSAID

Kemijski Klasa: pirazolon

, Ovaj lijek je dostupan samo sa svojim liječnikom recept.

Pri odlučivanju da koristite lijekove, rizici od uzimanja lijeka se mora odvagnuti dobro što će učiniti. To je odluka vi i vaš liječnik će učiniti. Za ovaj lijek, sljedeće treba uzeti u obzir

Obavijestite svog liječnika ako ste ikada imali bilo kakve neobične ili alergijsku reakciju na ove lijekove ili bilo kojim drugim lijekovima. Isto tako obavijestite svog zdravstvenog radnika ako imate bilo koje druge vrste alergija, kao što je na hranu, boje, konzervansi, ili životinja. Za bezreceptnih proizvoda, pažljivo pročitajte etiketu ili uputstvo sastojaka.

Djeca, posebno djeca do 3 mjeseca starosti, mogu biti posebno osjetljive na učinke benzocaine u ovom kombinacijom lijekova. To može povećati šanse za nuspojave. Međutim, ovaj lijek se ne očekuje da će izazvati različite nuspojave ili problema u starije djece nego u odraslih.

Mnogi lijekovi nisu posebno proučavao u starijih ljudi. Dakle, to se ne može znati da li oni funkcioniraju na isti način na koji to rade u mlađih odraslih osoba. Iako nema konkretne informacije uspoređuju korištenje antipirin i benzocaine u starijih osoba s upotrebu u drugim dobnim skupinama, ovaj lijek se ne očekuje da će izazvati različite nuspojave ili problema u starijih ljudi nego u mlađih odraslih osoba.

Prije Korištenje Aurodex

Iako određeni lijekovi ne smiju se koristiti zajedno na sve, u drugim slučajevima dvije različite lijekovi mogu se koristiti zajedno, čak i ako se interakcija može dogoditi. U tim slučajevima, vaš liječnik svibanj želite promijeniti dozu ili mogu biti potrebne druge mjere opreza. Recite svom liječniku ako uzimate bilo koji drugi recept ili neprepisan (over-the-counter [OTC]) medicine.

Određeni lijekovi ne smiju se koristiti na ili oko vremena jesti hranu ili jesti određene vrste hrane, jer može doći do interakcije. Korištenje alkohola ili duhana s određenim lijekovima može uzrokovati interakcije da se dogodi. Porazgovarajte sa svojim liječnikom, korištenje lijeka s hranom, alkohola ili duhana.

Prisutnost drugih medicinskih problema mogu utjecati na uporabu ovog lijeka. Provjerite jeste li reći svom liječniku ako imate bilo kakve druge zdravstvene probleme, osobito

Prisutnost drugih medicinskih problema mogu utjecati na korištenje antipirin i benzokain kombinaciju. Provjerite jeste li reći svom liječniku ako

Ovaj odjeljak sadrži informacije o pravilnom korištenju niza proizvoda koji sadrže antipirin i benzokain. To ne može biti specifična za Aurodex. Molimo pročitajte pažljivo.

Vi svibanj toplo kapi za uši na tjelesnu temperaturu (37 ° C ili 98,6 ° F) držeći bocu u ruci nekoliko minuta prije nanošenja kapi.

Koristiti

Ako koristite ovaj lijek kako bi se uklonili ušni vosak, uho treba isprati s toplom vodom nakon što ste koristili ovaj lijek za 2 ili 3 dana. To se obično radi od strane liječnika. Ako ste bili usmjereni na ispiranje uha van sebe, pobrinite se da ste naučili kako to učiniti pravilno. Pažljivo slijedite upute.

Doza ovog lijeka će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze ovog lijeka. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

Ako propustite dozu ovog lijeka, uzmite je što je prije moguće. Međutim, ako je uskoro vrijeme za sljedeću dozu, preskočite propuštenu dozu i vratite se na svoje redovno doziranje raspored. Ne dvostruko dozu.

Spremite lijek u zatvorenom spremniku na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline, vlage i svjetla. Čuvati od smrzavanja.

Čuvati izvan dohvata djece.

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.

Zajedno sa svojim potrebnih učinaka, lijek može izazvati neke neželjene učinke. Sljedeće nuspojave mogu značiti da imate alergijsku reakciju na lijek.

Prestanite koristiti lijek odmah, ako bilo koji od njih dogoditi. Provjerite sa svojim liječnikom ako bilo koji od sljedećih učinaka i dalje ili su dosadan

Ostale nuspojave koje nisu navedene mogu se javiti i kod nekih pacijenata. Ako primijetite bilo kakve druge posljedice, provjerite sa svojim liječnikom.

Pravilna uporaba antipirin i benzocaine

dostupnost Rx recept

Trudnoća Kategorija C rizika se ne može isključiti

CSA Raspored N Ni pod kontrolom droga

Otitis Media amoksicilin, azitromicin, Augmentin, cefaleksin, Bactrim, Keflex, Zithromax, cefdinir, sulfametoksazol / trimetoprim, eritromicin, ceftriakson, klaritromicin

Uho vosak Zbijenost Debrox, Auralgan, Murine ušni vosak za uklanjanje, karbamid peroksid ušni, A / B ušni, Auro, Dolotic

 ili se pridružiti grupi podrške Aurodex za povezivanje s drugima koji imaju slične interese.

Aurodex nuspojave

Aurodex (antipirin / benzokain ušni)