autizam spektra poremećaja tretmani i lijekovi

Upravljanje drugih medicinskih stanja

Lijek postoji za Autizam Spektar poremećaja, a ne postoji jedan-veličina-odgovara-svima tretman. Raspon home-temeljen i školski tretmane i zahvate za ASD može biti porazan.

Cilj liječenja je kako bi se povećala vašeg djeteta sposobnost djelovanja smanjenjem ASD simptoma i podržava razvoj i učenje. Vaš liječnik može pomoći identificirati resurse na svom području. Mogućnosti liječenja mogu uključivati

Djeca s Autizam Spektar poremećaja može imati i druge medicinske probleme, kao što su epilepsija, poremećaji spavanja, ograničene hrane p ili želučanih problema. Pitajte vašeg djeteta liječniku kako najbolje upravljati tim uvjetima zajedno.

Držite sve zdravstvenih usluga vašeg djeteta ažuriraju svih lijekova i dodataka Vaše dijete uzima. Neki lijekovi i dodaci mogu komunicirati, što uzrokuje opasne nuspojave.

Tinejdžeri i mladi s ASD-om mogu imati problema s promjenama tijela, povećanu društvenu svijest i prijelaze. Osobe s ASD-om često imaju i druge mentalne bolesti, kao što su anksioznost i depresiju. Svog liječnika i zajednice zagovaranja i uslužne organizacije mogu ponuditi pomoć.